ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENLİĞİ

RAMADAN GAME JAM

Üniversitemiz organizasyonunda ve ev sahipliğinde 24-26 Mayıs tarihlerinde eğitim temalı dijital oyun geliştirme ramazan oyun hackatonu (ramadan game jam) düzenlenecektir. Hackatonda oluşturulacak oyun geliştirme gruplarında eğitimci olarak, eğitim fakültesi öğrencilerine yer verilecektir. Eğitim fakültesi öğrencileri dijital oyun geliştirme sürecine, geliştirilen oyunların eğitime olan katkısına ve öğrenme psikolojisine etkisine yönelik deneyim elde edeceklerdir. 24 Mayıs saat 19:00da HKÜ mühendislik fakültesinde başlayacak olan hackaton, 26 Mayıs iftar yemeği ile tamamlanacaktır. 48 saat boyunca tüm iftar, sahur ve ikramlık organizasyon tarafından karşılacaktır. Kayıt için zoom.hku.edu.tr adresine başvurunuz.