Uluslararasi Erken Çocukluk Eğitimi Kongresi | Özel Eğitim Öğretmenliği | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENLİĞİ

Uluslararasi Erken Çocukluk Eğitimi Kongresi

Uluslararasi Erken Çocukluk Eğitimi Kongresi

Uluslararası Erken Çocukluk Eğitimi Kongresi, MEB, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul, Hasan Kalyoncu üniversitesi, Marmara Üniversitesi, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ve Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'na (TÜRGEV) bağlı Palet Okulları’nın işbirliğiyle İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. 

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz'ın onur kurulunda olduğu Uluslararası Erken Çocukluk Eğitimi Kongresi, 18-20 Mart 2016 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezinde gerçekleşti.

Uluslararası Erken Çocukluk Eğitimi Kongresine; HKÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şener Büyüköztürk oturum başkanı olarak, Prof. Dr. Nilüfer Darıca ise panelist olarak katıldı.

HKÜ Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mücahit Öztürk'ün ve Bilim Kurulunda yer alan Öğretim Görevlisi Mehmet Dinç'in konuşmacı olarak katıldığı Kongre, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kapanış konuşmasıyla sona erdi.

Haliç Kongre Merkezi´nde düzenlenen "Uluslararası Erken Çocukluk Eğitimi Kongresi"nde Prof. Dr. Mücahit Öztürk oturum başkanı olarak katıldı.

Kongrede Öğretim Görevlisi Mehmet Dinç; “Erken Çocuklukta İrade Eğitimi” konulu bir bildiri sundu.